måndag 15 juli 2013

Sommar!

Jaha, då var semestern över för den här gången. Visst, vi har en vecka i augusti också men två veckor av total ledighet, knappt ens några inlägg på bloggen, är nu över. Kvar finns minnena, och en och annan måltid som slog oss med häpnad. Visst, det fanns också de där totalt misslyckade middagarna, bland annat min porchetta som i och för sig smakade bra och köttet var så där så det bara smälte i munnen, men svålen var stenhård. Min semesterskalle ville heller inte komma på några riktigt bra tillbehör så den middagen vill jag inte minnas mer. Tyvärr var det semesterns sista, den där som man ville skulle vara den ultimata middagen. Men icke. Nåja, man kan inte lyckas jämt. Men vilka veckor!


En enda regnig dag på hela semestern, och även den var uppskattad. Särskilt eftersom vi dagen innan hade plockat fram det gamla nintendot och börjat spela Super Mario Bros 3 igen. Tre systrar i åldrarna 33, 23 och 12 satt som fastklistrade framför skärmen i dagar. Hörde på nyheterna imorse att Nintento fyller 30 år i år förresten...


I övrigt har sommaren spenderats i hängmattan. Den hängmatta som vi inte kunnat använda de senaste åren eftersom vi alltid prickat in de regnigaste veckorna på sommaren att ta vår semester på. Men i år bodde E i den, under ett parasoll och med en bra bok i handen. Här tillsammans med hans ständige vapendragare E.


Som vanligt blandas det stilla livet på landet med besök av vänner och familj. Här är en bild på lillasyster och guddotter som hälsade på samtidigt!


Och så självfallet en och annan båttur!


 
 
 Ok Sara, fokus nu. Bara fyra veckor kvar till nästa semestervecka...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar